Yespers

Bio pannenkoekenmix - Naturel

per stuk

2,49

Met de Panash biologische pannenkoekmix Naturel maak je gezonde en heerlijke pannenkoeken. Panash Naturel is gemaakt van volkoren spelt; een heerlijk oergraan. Verder zit in onze mix alleen boekweitmeel en een snufje zout. Vanwege zijn neutrale smaak kan je met deze pannenkoek alle kanten op. Lekker als hoofdmaaltijd en als bijgerecht. Zowel met zoete als met hartige topics is deze pannenkoek onweerstaanbaar.

De volle smaak van de biologische spelt komt goed tot zijn recht in deze pannenkoek. De pannenkoek is vezelrijk en een bron van eiwitten. Door de toevoeging van boekweitmeel is de pannenkoek laag in gluten. En natuurlijk geen toegevoegde suikers en geen onnodige ingrediënten!

Panash pannenkoeken zijn heel eenvoudig te maken met melk en eieren. Of vegan met plantaardige melk zoals havermelk of sojamelk. Met de inhoud van een pak, kun je ongeveer 12 pannenkoeken bakken. Inhoud: 300 gram. Probeer ook eens de pannenkoeken als lekker tussendoortje of als snack onderweg!

Ingrediënten: 80,7% Volkoren spelt*, boekweit* en zeezout. *van biologische oorsprong. Dit product bevat van nature aanwezige suikers.

Allergie-informatie: bevat gluten (tarwe)

Meer van Yespers

Bekijk alles van Yespers