Yespers

Bio pannenkoekenmix - Cacao

per stuk

2,49

Met deze cacao pannenkoeken hoef je nooit te twijfelen of ze wel in de smaak zullen vallen. Cacao heeft een heerlijk bekende smaak. De pannenkoeken zijn vooral goed te combineren met zoete toppings zoals rood fruit of verse stukjes mango. Hartig kan ook; denk aan rode biet of geitenkaas! Ook zonder toppings zijn ze heerlijk, bijvoorbeeld als ontbijt met een kopje koffie. De pannenkoekmix is op basis van volkoren spelt; een heerlijke oertarwe.

Met de inhoud van een pak, kun je ongeveer 12 pannenkoeken bakken. Inhoud: 300 gram. Probeer ook eens de pannenkoeken als lekker tussendoortje of als snack onderweg!

De cacao die gebruikt wordt in Panash pannenkoekmix bestaat uit geroosterde en gemalen cacaobonen, zonder verdere toevoegingen. De pannenkoek is vezelrijk en een bron van eiwitten. Door de toevoeging van boekweitmeel is de pannenkoek laag in gluten. En natuurlijk geen toegevoegde suikers en geen onnodige ingrediënten!

Cacao pannenkoeken kun je makkelijk plantaardig klaarmaken met haver- of sojamelk en een rijpe, geprakte banaan.

Ingrediënten: 77,9% Volkoren spelt*, boekweit*, 3% mager cacaopoeder* en zeezout. *van biologische oorsprong. Dit product bevat van nature aanwezige suikers.

Allergie-informatie: bevat gluten (tarwe)

Meer van Yespers

Bekijk alles van Yespers