Vandaag besteld, morgen lekker eten

Tijdelijk gratis bezorging

De Notenkoning

Frisia speculaas

per stuk

2,75

De Notenkoning heeft al 50 jaar de bekende Frisia producten in het assortiment! Het vermaarde Haagse topmerk Frisia was ooit zeer bekend in de gehele regio om de diverse speciaalwinkels waar voor alles op het gebied van thuis bakken te koop was. Vanzelfsprekend een zeer uitgebreid assortiment van tientallen kant & klare bakmixen voor gemberkoek of oliebollenmix, tulband of cake. Uitsluitend ingrediënten van topproducten zorgt er tot op de dag van vandaag voor dat deze Frisia producten nog steeds zeer geliefd is bij echte fijnproevers. Helaas zijn van het hele grote assortiment nog slechts de cake, tulband, Haegse kruidkoek en de mix voor speculaas overgebleven. De Notenkoning probeert er voor te zorgen dat deze 4 producten het gehele jaar voorradig zijn.

Met de Frisia Speculaas kant en klaarmix kunt u verschillende speculaas gerechten maken. Heerlijke speculaasjes, lekkere zelf gebakken kruidnootjes of de alom geprezen gevulde speculaas. Kijk op het pak voor de extra benodigdheden. Het maken van gevulde speculaas is toch voor de meeste klanten favoriet. Samen met onze 100% zuivere amandelspijs maakt u gevulde speculaas van banketbakkerskwaliteit. Zodra de speculaas in de oven staat komt de geur van speculaas u tegemoet en wordt uw geduld op de proef gesteld.

Allergie-informatie: Frisia Speculaas kant en klaarmix bevat gluten en sulfiet. Dit product wordt verpakt in een bedrijf waar ook pinda’s en noten worden verwerkt.

Meer van De Notenkoning

Bekijk alles van De Notenkoning