Vandaag besteld, morgen lekker eten

Tijdelijk gratis bezorging

De Notenkoning

Amandelen zonder vlies (ongebrand)

per 250 gram

4,25

Deze ontvliesde Spaanse amandel is een en al gezondheid. Deze amandel is wat zachter dan de amandel met vlies maar heeft dezelfde gezonde voedingstoffen als de amandel met vlies. Ze zijn rijk aan mineralen en vitamines, goed voor de hersenen, het hart en de spijsvertering. Amandelen horen daarom thuis in het dagelijkse voedingspatroon. Dagelijks een handje amandelen kan helpen de ‘slechte’ cholesterol te verlagen en de kans op hart- en vaatziekten en diabetes te voorkomen.

Amandelen zijn gezond. Amandelen staan bekend om de grote hoeveelheid antioxidanten die ze bevatten. De amandel is rijk aan de antioxidant vitamine E. Antioxidanten kunnen een rol spelen bij het voorkomen van hart- en vaatziekten en kanker, en bij het vertragen van het verouderingsproces. Het magnesium in amandelen is goed voor sterkere botten en speelt een rol in verschillende enzymprocessen in het lichaam. Amandelen bevatten ongeveer 90% onverzadigd vet.

Allergie-informatie: Amandelen zijn glutenvrij. Dit product wordt verpakt in een bedrijf waar ook pinda’s en noten worden verwerkt.

Meer van De Notenkoning

Bekijk alles van De Notenkoning