Vandaag besteld, morgen lekker eten

Tijdelijk gratis bezorging

De Notenkoning

Frisia tulband

per stuk

3,95

De Notenkoning heeft al 50 jaar de bekende Frisia producten in het assortiment! Het vermaarde Haagse topmerk Frisia was ooit zeer bekend in de gehele regio om de diverse speciaalwinkels waar voor alles op het gebied van thuis bakken te koop was. Vanzelfsprekend een zeer uitgebreid assortiment van tientallen kant & klare bakmixen voor gemberkoek of oliebollenmix, tulband of cake. Uitsluitend ingrediënten van topproducten zorgt er tot op de dag van vandaag voor dat deze Frisia producten nog steeds zeer geliefd is bij echte fijnproevers. Helaas zijn van het hele grote assortiment nog slechts de cake, tulband, Haegse kruidkoek en de mix voor speculaas overgebleven. De Notenkoning probeert er voor te zorgen dat deze 4 producten het gehele jaar voorradig zijn.

De Frisia Tulband kant en klaarmix is ook weer een echte topper in het Frisia assortiment en wordt door velen het gehele jaar door gebakken. Want waarom zou u deze heerlijke tulband alleen met de feestdagen bakken. Hij smaakt ongeëvenaard in elk jaargetijde. Door er 150 gram zuivere amandelspijs door te kneden maakt u de tulband nog voller van smaak!

Allergie-informatie: Frisia Tulband kant & klaarmix bevat gluten en sulfiet. Dit product wordt verpakt in een bedrijf waar ook pinda’s en noten worden verwerkt.

Meer van De Notenkoning

Bekijk alles van De Notenkoning