Vandaag besteld, morgen lekker eten

Tijdelijk gratis bezorging

De Notenkoning

Frisia Haagse kruidkoek

per stuk

3,50

De Notenkoning heeft al 50 jaar de bekende Frisia producten in het assortiment! Het vermaarde Haagse topmerk Frisia was ooit zeer bekend in de gehele regio om de diverse speciaalwinkels waar voor alles op het gebied van thuis bakken te koop was. Vanzelfsprekend een zeer uitgebreid assortiment van tientallen kant & klare bakmixen voor gemberkoek of oliebollenmix, tulband of cake. Uitsluitend ingrediënten van topproducten zorgt er tot op de dag van vandaag voor dat deze Frisia producten nog steeds zeer geliefd is bij echte fijnproevers. Helaas zijn van het hele grote assortiment nog slechts de cake, tulband, Haegse kruidkoek en de mix voor speculaas overgebleven. De Notenkoning probeert er voor te zorgen dat deze 4 producten het gehele jaar voorradig zijn.

De Frisia Haegse kruidkoek kant en klaarmix bezorgt u in een handomdraai (alleen maar water of melk toevoegen, goed mengen en zo in de cake vorm) een zelf gebakken kruidkoek van topkwaliteit die eenmaal in de oven de geur van ouderwetse gezelligheid doet herleven. De volle, stevige en toch luchtige smaak van deze kruidkoek, gevuld met rozijnen en oranjesnippers, is heerlijk als ontbijtkoek maar natuurlijk een ware traktatie bij de koffie of thee. Doe er ook eens wat gesneden gember door voor een verrassend lekkere gemberkoek. Met water toegevoegd wordt de kruidkoek wat luchtiger. Door er melk aan toe te voegen is het een echte kruidkoek.

Allergie-informatie: Frisia Haegse kruidkoek kant en klaarmix bevat gluten en sulfiet. Dit product wordt verpakt in een bedrijf waar ook pinda’s en noten worden verwerkt.

Meer van De Notenkoning

Bekijk alles van De Notenkoning