Vandaag besteld, morgen lekker eten

Tijdelijk gratis bezorging

De Notenkoning

Frisia cake

per stuk

2,95

De Notenkoning heeft al 50 jaar de bekende Frisia producten in het assortiment! Het vermaarde Haagse topmerk Frisia was ooit zeer bekend in de gehele regio om de diverse speciaalwinkels waar voor alles op het gebied van thuis bakken te koop was. Vanzelfsprekend een zeer uitgebreid assortiment van tientallen kant en klare bakmixen voor gemberkoek of oliebollenmix, tulband of cake. Uitsluitend ingrediënten van topproducten zorgt er tot op de dag van vandaag voor dat deze Frisia producten nog steeds zeer geliefd is bij echte fijnproevers. Helaas zijn van het hele grote assortiment nog slechts de cake, tulband, Haegse kruidkoek en de mix voor speculaas overgebleven. De Notenkoning probeert er voor te zorgen dat deze 4 producten het gehele jaar voorradig zijn.

De Frisia Cake kant en klaarmix bezorgt u in slechts luttele minuten een zelf gebakken cake van topkwaliteit die eenmaal in de oven de geur van ouderwetse gezelligheid doet herleven. In rap tempo komen je huisgenoten hier op af en melden zich voor de eerste plak verse cake. De volle en toch luchtige smaak van deze cake is een ware traktatie bij de koffie of thee. Doe er ook eens wat gehakte hazelnoten door voor een verrassend lekkere hazelnoot-cake.

Allergie-informatie: Frisia cake kant en klaarmix bevat gluten en sulfiet. Dit product wordt verpakt in een bedrijf waar ook pinda’s en noten worden verwerkt.

Meer van De Notenkoning

Bekijk alles van De Notenkoning