Vandaag besteld, morgen lekker eten

Tijdelijk gratis bezorging

De Notenkoning

Amandelen met vlies (ongebrand)

per 250 gram

4,25

Californische naturel amandelen. Heerlijk om zo rauw te eten of te mengen met gedroogd fruit of andere noten. Ze zijn rijk aan mineralen en vitamines, goed voor de hersenen, het hart en de spijsvertering. Amandelen horen daarom thuis in het dagelijkse voedingspatroon. Dagelijks een handje van deze noten kan helpen de ‘slechte’ cholesterol te verlagen en de kans op hart- en vaatziekten en diabetes te voorkomen.

Amandelen zijn gezond. Amandelen staan bekend om de grote hoeveelheid antioxidanten die ze bevatten. De amandel is rijk aan de antioxidant vitamine E. Antioxidanten kunnen een rol spelen bij het voorkomen van hart- en vaatziekten en kanker, en bij het vertragen van het verouderingsproces. Het magnesium in amandelen is goed voor sterkere botten en speelt een rol in verschillende enzymprocessen in het lichaam. Amandelen bevatten ongeveer 90% onverzadigd vet.

Allergie-informatie: Amandelen zijn glutenvrij. Dit product wordt verpakt in een bedrijf waar ook pinda’s en noten worden verwerkt.

Meer van De Notenkoning

Bekijk alles van De Notenkoning