Vandaag besteld, morgen lekker eten

Tijdelijk gratis bezorging

De Notenkoning

Amandel schaafsel (ongebrand)

per 100 gram

2,25

Dit amandelschaafsel is gemaakt van witte Californische amandelen. Ons amandelschaafsel is zeer geschikt om te bakken. Amandelschaafsel is 100% natuurlijk zonder enige toevoegingen. Deze kleine, dunne schaafsels van ontvliesde amandelen zal een heerlijke smaak geven aan uw gerechten. Ze zijn ongelooflijk veelzijdig, u kunt ze toevoegen aan visgerechten, roerbakgerechten, ontbijtgranen, zoet en hartig gebakken gerechten, warme of koude salades en nog veel meer! Even droog geroosterd in de pan en uitgestrooid over ijs is een ware delicatesse!

Amandelen zijn gezond. Amandelen staan bekend om de grote hoeveelheid antioxidanten die ze bevatten. De amandel is rijk aan de antioxidant vitamine E. Antioxidanten kunnen een rol spelen bij het voorkomen van hart- en vaatziekten en kanker, en bij het vertragen van het verouderingsproces. Het magnesium in amandelen is goed voor sterkere botten en speelt een rol in verschillende enzymprocessen in het lichaam. Amandelen bevatten ongeveer 90% onverzadigd vet.

Allergie-informatie: Amandelen zijn glutenvrij. Dit product wordt verpakt in een bedrijf waar ook pinda’s en noten worden verwerkt.

Meer van De Notenkoning

Bekijk alles van De Notenkoning